Рисунки-и-и-и :)

Освен писмата от учителите, пълни с прекрасни рисунки, получихме няколко читателски дневника и картинки от деца, които нямат нищо общо помежду си – единствено участието им в “Читателска щафета 3 мини” с героите на Бевърли Клиъри!

Представяме ви техните произведения, за да се насладите заедно с нас:

1. Рада Панайотова – наша стара познайница от предишните щафети – ни е изпратила кокетна малка рисунка на Рамона и Бийзъс Куимби – двете сестри, които в един миг са готови да се хванат за гушите, а в следващия (сключили примирие) готвят усърдно вечеря за семейството:

2. Гергана Енчева от ІІІ.а клас в ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, гр. Силистра, е нарисувала мисис Куимби, Хенри и Рамона. Благодарим ти, Гергана!

3. Деница Неделчева от Разград е направила прекрасен читателски дневник за щафетата, в който е описала своите три прочетени книги и онова, което й е направило впечатление в тях. Мила Деница, благодарим ти, че ни изпрати своя дневник:

  

4. Сесил Вехабова от Разград също ни е изпратила своя читателски дневник. Благодарим ти, Сесил! Радваме се, че книгите на Бевърли Клиъри са ти харесали и ще се радваме да носиш своята значка “Супер читател”:

  

5. Последният дневник от получените досега е на Айлин Чаушева. Тя не само чете много, но и пише изключително красиво. Вижте сами:

  

Ще очакваме и вашите рисунки и дневници, ако решите да ги споделите с нас :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>