Последните запаси от съкровища

Кампанията “Читателска щафета 3 мини” приключи официално. За близо 5 месеца разбрахме, че малчуганите могат да четат усилено, ако получат подкрепата на своите учители и библиотекари, а книгите на Бевърли Клиъри са наистина добър избор за насърчаване на четенето.

Много деца ни изпратиха и своите дневници, рисунки и макети на къщички, които участваха в импровизираната ни изложба по време на D.E.A.R. Day в Американския център на Столична библиотека.

Има обаче няколко неща, които скъпернически си пазехме до момента и все още не сме ви показали – рисунките на първолаците на г-жа Анелия Илиева, книгоразделителите на Христина от Ловеч, произведенията на Самуил от София и Ива от Русе, как четат в класа на Петрула Дончева от Димитровград и при г-жа Ницова, както и новите ни приятели от 131 СОУ “К. А. Тимирязев”, София.

Гледайте, забавлявайте се и очаквайте сборния ни материал как празнуват D.E.A.R. Day нашите страхотни щафетници в цялата страна!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>