Официални правила на играта „Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри”

Официални правила на играта „Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри”

Не е необходима покупка, за да се включите в надпреварата!

Организатори: организатори на кампанията са сайтът “Детски книги” и издателство “Милениум”. Те провеждат кампания за насърчаване на четенето сред децата на територията на Република България.

Участници: в настоящата игра могат да участват всички деца на възраст от 6 до 10 години, прочели поне три книги от произведенията на Бевърли Клиъри за Бийзъс, Рамона и Хенри, издавани на български език от издателство „Милениум“.

Механизъм на играта: Всички деца на възраст от 6 до 10 години, проявили интерес към кампанията, трябва да прочетат поне 3 книги на авторката Бевърли Клиъри, издадени на български език, а след това да изпратят попълнена форма за участие по образец, подписана от родител, библиотекар или учител, която служи като писмено съгласие за участие. Формите за участие се изпращат по пощата на адрес: “За играта „Читателска щафета“, П.К. 204, 1113 София 13″ в периода 19.11.2012 – 30.03.2013 г. (важи пощенското клеймо). Организаторите от www.detskiknigi.com не поемат отговорност за непопълнени, неподписани или неполучени в срока на играта форми за участие. Доказателството за изпращане не е доказателство за получено писмо. Форми за участие се приемат само по пощата на посочения адрес. Всяко дете има право само на една форма за участие. Първите 500 участника, изпратили формите си за участие в срока на играта, получават специални значки с колекционерска стойност, изработени специално за съответното издание на играта. Значките ще се изпращат в училищата/библиотеките, посочени на формата за участие на всеки участник, в срок до 30 дни от обявяването на големия победител. Чрез теглене на томбола от всички получени форми за участие, един участник ще спечели голяма награда, която засега ще пазим в тайна, както и пълен комплект книги от произведенията на Бевърли Клиъри за Бийзъс, Рамона и Хенри, предоставени от издателство „Милениум“. Победителите в играта „Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри” се съгласяват снимките и имената им да бъдат обявени в сайта „Детски книги“ (www.detskiknigi.com), „Аз чета” (www.azcheta.com) и да бъдат споменавани в новините, свързани с играта.

Изпращайки формата си за участие, всеки участник се съгласява да спазва описаните по-горе правила на играта „Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри ”.

4 Коментари за “Официални правила на играта „Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри”

 1. Здравейте! Интересувам се дали получихте формите за участие на учениците от Помощно училище “Св. Теодосий Търновски”, Велико Търново?

  Благодаря Ви!

  • Здравейте, Росица!

   Получихме ги :)
   Поздравления за децата, че се включиха, а и за вас, че ги мотивирате да четат!

   Поздрави,

   Валентина Стоева
   гл. редактор

 2. Здравейте! :)
  Първо бих желала да ви поздравя за прекрасната инициатива, посредством която провокирате много деца да заобичат четенето! Продължавайте все така!
  А въпроса ми е: Никъде не можах да открия формата за участие в щафетата с героите на Бевърли Клиъри, за да я изтегля. Бихте ли ми посочили откъде да я изтегля! Благодаря предварително!

  • Здравейте, Искра!

   Благодарим ви за топлите думи относно кампанията ни “Читателска щафета”.
   Формата за участие ще откриете в полето отляво в сайта на щафетата, където пише “Файлове за изтегляне”. Единият файл е плакат, с помощта на който учители, библиотекари и родители могат да напомнят на децата за играта, а другият – формата за участие.
   Очакваме да ни я изпратите по пощата и се надяваме, че детето ви ще се забавлява с героите на Бевърли Клиъри :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>