Голямата награда

Вече е ясно: Юлиан Ангелов – ученик от ОУ “Св. св. Кирил и Методий”, гр. Силистра, спечели голямата награда в “Читателска щафета 3 мини”! Наградата включва не само пълен комплект с 8 книги на Бевърли Клиъри, издадени на български език от изд. “Милениум”, но и електронен четец за книги. Вижте повече…

Poketbook 611Basic Plus е най-новото устройство на Pocketbook international. Приемник е на модела Pocketbook 611 и се отличава с малките си компактни размери и лекота. Изчистено от излишни функции, това устройство за четене има пълен набор от функции и настройки за четене на книги.

Изключително лек и удобен, четецът Pocketbook 611 има всичко, от което се нуждае един малчуган – читател: поддръжка на 14 файлови формата за книги, както и 4 графични формата. С две думи – книжките с картинки и снимките са винаги подръка!

В модела Basic е усъвършенствана и функцията за правене на маркери и бележки, за което е разработено специално приложение, позволяващо да се правите и триете бележките още по-лесно. Така, когато имате да пишете съчинение и искате да си набележите важни моменти, вече не е необходимо да търсите листове и химикалки.

PocketBook Basic New разполага с 2 ГБ вградена памет както и слот за Micro SD карта с обем до 32 ГБ за съхраняване на на информация. Според нас с такова количество памет, всеки читател ще може да пътува свободно навсякъде, без да влачи тежките куфари с книги и същевременно ще носи библиотеката в джоба си!

Устройството Poketbook и други модели четци за електронни книги ще откриете в сайта на БГКниг@.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>