Добре дошли в “Читателска щафета 3 мини”

С огромно удоволствие ви каним на новото ни, трето приключение в играта “Читателска щафета 3 мини: Бийзъс Рамона и Хенри”!

Както в предишните издания, така и тук ви предизвикваме да се забавлявате заедно с нас, да четете книжки и да се състезавате за страхотните ни Н-А-Г-Р-А-Д-И!!!

За да ви изненадаме още по-приятно, решихме да направим огромни промени в играта, позволявайки на още повече от вас да се включат в страхотното четене и да се запознаят с Бийзъс, Рамона и Хенри – герои на авторката Бевърли Клиъри.

Ето какво да очаквате от “Читателска щафета 3 мини”:

- от 19.11.2012 г. до 30.03.2013 г. всички госпожици и господа на възраст от 6 до 10 години са поканени да прочетат три книги по избор на американската писателка Бевърли Клиъри, посветени на Бийзъс, Рамона и Хенри. Книгите се издават на български език от изд. “Милениум” – наш нов партньор в кампанията;

- след прочита на книжките, трябва да попълните формата си за участие и да я изпратите по пощата (това вече ви е познато, нали?);

- първите 500 от вас гарантирано ще получат от колекционерските ни значки, изработени специално за “Читателска щафета 3 мини: Бийзъс, Рамона и Хенри” :)

- ние пък ще ви запознаем с героите, авторката и много други прелюбопитни неща от света на Бийзъс, Рамона и Хенри!

Чудите ли се вече какво ще правят по-големите на възраст от 11 до 15 години? Е, тук ще запазим пълно мълчание, поне за известно време. Но не се притеснявайте, изненади ще има за всички!!!

Гмурнете се в света на Бевърли Клиъри и следете редовно сайта www.DetskiKnigi.com, за да не изпуснете абсолютно нищо!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>